Nieuw: Puik Bijles in Gilze

20 Augustus 2020 | tag: opstarten
Image

Met trots kan ik jullie laten weten dat ik sinds afgelopen week begonnen ben met de voorbereidingen voor het opstarten van een bijlespraktijk in Gilze: een bedrijf laten registreren, een logo ontwerpen, een website en nog veel meer.

Mijn naam is Judith Stuijk-Bertens, geboren op 16 juli 1986 te Tilburg. Vanaf mijn 4e levensjaar woon ik al in Gilze. In 2013 ben ik getrouwd met Bas en samen hebben we twee prachtige dochters.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de PABO te Breda en ben ik aan het werk gegaan, in Rijen en later in Tilburg, op basisscholen. Als leerkracht heb ik al aan verschillende groepen les gegeven en ook verschillende taken verricht, zoals vakinhoudelijk administratief werk tot één op één leerlingen begeleiden.

In de jaren dat ik voor de klas sta heb ik verschillende studies en cursussen gevolgd. Dyslexie cursus, coöperatief werken, executieve functies en nog veel meer. In het onderwijs ga je mee met de ontwikkeling in de maatschappij dus blijf je als leerkracht altijd verder leren.

Naast het werken vermaak ik me in mijn vrije tijd met muziek maken, fotografie, wandelen en hardlopen, koken en genieten van mijn gezin, familie en lieve vrienden.

Al een tijdje loop ik rond met een idee: bijles geven aan basisschoolleerlingen. Maar wanneer maak je zo’n idee concreet? Of het aan de COVID-19 lockdown heeft gelegen of niet: ik maak nu de sprong.

Kinderen die op de basisschool zitten kunnen bij mij terecht om bijles te krijgen op een vakgebied, een categorie die maar niet beklijft maar ook als een kind structureel problemen ondervindt tijdens het leren. Ik onderzoek welke executieve functie nog niet voldoende ontwikkeld is en samen bekijken we hoe we deze functie kunnen trainen. Ik geef lessen van 45 minuten en zal na elke les een kort verslag van de ontwikkeling en gedane activiteiten mailen.

Wat ik vooral de afgelopen weken heb ondervonden is dat er zo veel mensen zijn die mij willen helpen. Van het gebruik maken van een ruimte, in het Flair gebouw in de ruimte van logopediste M. Boomaars, samen sparren, een website ontwikkelen tot het meekijken naar de financiële kant. Die mensen wil ik extra bedanken voor hun moeite en eerlijke en fijne gesprekken.

Ik ga starten! Via deze blogs zal ik regelmatig een tip of advies plaatsen waar iedereen gebruik van mag maken. En ben je geïnteresseerd in bijles voor je zoon of dochter, neem dan vrijblijvend contact met me op. Een kennismakingsgesprek is gratis en je bent daarna nergens toe verplicht.

Image
Judith